Interieurs van Paul Kikkert

Naast meubels en keukens verzorgen wij ook complete interieurs voor bedrijven, winkels en organisaties.

Het voordeel van een samenwerking met Paul Kikkert Interieurs en Meubels is dat u altijd met dezelfde persoon communiceert, waardoor de lijnen kort blijven.

Tevens leveren wij een totaalconcept waarbij alle denkbare werkzaamheden binnen een project worden inbegrepen. U kunt hierbij denken aan een verlichtingsplan of installatiewerkzaamheden.


   
modern design, bauhaus, vormgeving en design. Onze specialiteit is het ontwerpen van designmeubels. Design op maat. modern design, bauhaus, vormgeving en design. Onze specialiteit is het ontwerpen van designmeubels. Design op maat. Interieurdesign. Een interieur op maat. modern design, bauhaus, vormgeving en design. Onze specialiteit is het ontwerpen van designmeubels. Design op maat. modern design, bauhaus, vormgeving en design. Onze specialiteit is het ontwerpen van designmeubels. Design op maat. Interieurdesign. Een interieur op maat. modern design, bauhaus, vormgeving en design. Onze specialiteit is het ontwerpen van designmeubels. Design op maat. modern design, bauhaus, vormgeving en design. Onze specialiteit is het ontwerpen van designmeubels. Design op maat. Interieurdesign. Een interieur op maat.