Meubels van Paul Kikkert

Een boekenkast, een tafel, een room-divider: alles wat u kunt verzinnen op meubelgebied kunnen wij maken, geheel op maat en met de materialen van uw keuze.

U heeft uw eigen ideeën of ontwerpen voor uw interieur. U weet wat u zoekt, maar u kunt het nergens vinden.
Wij bieden u de gelegenheid om deze ideeën en ontwerpen waar te maken: met uw creativiteit en onze vakkennis wordt uw ontwerp gerealiseerd tot een mooie aanwinst in uw interieur.Stanislas College    
modern design, bauhaus, vormgeving en design. Onze specialiteit is het ontwerpen van designmeubels. Design op maat. modern design, bauhaus, vormgeving en design. Onze specialiteit is het ontwerpen van designmeubels. Design op maat. Interieurdesign. Een interieur op maat. modern design, bauhaus, vormgeving en design. Onze specialiteit is het ontwerpen van designmeubels. Design op maat. modern design, bauhaus, vormgeving en design. Onze specialiteit is het ontwerpen van designmeubels. Design op maat. Interieurdesign. Een interieur op maat. modern design, bauhaus, vormgeving en design. Onze specialiteit is het ontwerpen van designmeubels. Design op maat. modern design, bauhaus, vormgeving en design. Onze specialiteit is het ontwerpen van designmeubels. Design op maat. Interieurdesign. Een interieur op maat.